A dolls life is never dull…

Stora Mikael W, Stora Hannah, Lilla Mikael W x 2 och Lilla Ingrid.

Lilla Ingrid kör bil i Aten.

Välkommen till min dockblogg med dockornas egen dagbok!

Alla goodo-dockorna som föds I Hannahs dockverkstad är ”levande”. Många av dem kommer då och då här att bidra med sina vardagliga historier. Drottning Elisabeth, Elton John, ABBA, Dolly Parton, Beyoncé och många andra kändisar, men också vi ”vanliga” men ändock ”ovanliga” dockor kommer framträda här.

Den första Goodo-dockan som blev min dock-dotter på riktigt var Lilla Ingrid. Stora Ingrid är en underbar ögondo(c)ktor, som jag mötte när jag för flera år sen undersökte mina ögon. Vi fick ögonblickligen en fantastisk kontakt, och jag sydde henne en liten Goodo.docka. Och så var Lilla Ingrid född…

Dagen efter att jag överlämnat vårdnaden av Lilla Ingrid till Stora Ingrid, fick jag ett mejl, som började så här: ”Hej mamma, jag vill bara berätta att jag har det bra hos min andra mamma, Stora Ingrid. Jag har fått hälsa på sköterskor och do(c)ktorer på ögonkliniken, och alla tycker jag är så söt. Stora Ingrid är så stolt över mig. När jag kom hem fick jag träffa Stora Leif, som alltså är min pappa. Här kommer jag att få det riktigt bra.”

Stora Ingrid och jag, Hannah, har delad vårdnad om Lilla Ingrid. Det lite lustiga är att hon liknar mer sin adoptivmamma än sin ”biologiska” mamma😊.

Lilla Ingrid kommer här i bloggen att berätta om sina många äventyr. Hon har gått på konsert med Mikael Wiehe tillsammans med sitt syskon ”lille Mikael Wiehe”, och hon har lussat på Stora Ingrids ögonklinik. Hon har varit på resor och utflykter som hon kommer berätta om. Hon har druckit te med Drottning Elisabeth och lekt do(c)ktor med alla från Anders Tegnell till Ali Mirazimi. Som Lilla Ingrids ”storebror” Björn Afzelius sjunger: ”Ett liv utan visioner, katastrofer och passioner, är blott ett liv som reduceras till ett ord. ”. Här på dockbloggen kommer jag ändock med ord att skriva och beskriva vad som händer i dockornas värld. Välkommen tillbaka nästa vecka!

Kramar från mig, Stora Hannah och Lilla Ingrid till alla dockor och människor, som vill leka med oss!

Kontakt. Titta gärna också in på bloggen Terapeutiska skattkistan